Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat USR, remarcă-ȘOC: Agenda politică nu ne-o fac alegătorii! (FOTO)

vot

În apărarea unui proiect de lege pentru interzicerea comercializării tutunului în supermarketuri pe care l-a inițiat în Parlament, deputatul USR Tudor Pop a făcut o remarcă ce a generat revolta internauților. Tudor Pop a spus că agenda politică nu este făcută nici de influenceri, nici de alegători. Imediat, acesta a fost pus la punct de internauți, iar Tudor Pop a șters “nici alegătorii”.

Vezi și: CTP prevede un viitor negru pentru Simona Halep: Îi va fi IMPOSIBIL să se bată cu aceste jucătoare

“Mulțumim, dar de data asta nu o să ne facă agenda politică nici industria tutunului, nici direct, nici prin interpuși, nici influencerii, nici artiștii, nici alegătorii.

Observ că ne dorim, ba chiar ne luptăm pentru normalitate, dar nu ne place când normalitatea atentează la o parte din obiceiurile noastre.

Vezi și: Ce conține ACORDUL POLITIC NAȚIONAL pe care Klaus Iohannis îl trimite partidelor - DOCUMENT

Am semnat alături de colegii mei Emanuel și Adrian o inițiativă prin care mutăm practic tutunul și produsele asociate din supermarketuri în tutungerii, așa cum se practică de mult în țări civilizate, țări spre care uneori ne uităm cu admirație. O inițiativă prin care asociem dispozitivele cu vaporizator cu produsele din tutun, după cum e și normal, o inițiativă prin care interzicem fumatul în parcuri și în mașinile în care se află minori și femei însărcinate. Prin care împiedicăm expunerea copiilor la orice mesaj publicitar legat de tutun si permitem asta doar acolo unde știm sigur ca intra doar consumatorii adulți ai acestor produse. Eu zic că e de bun simț, de mega bun simț”, a scris Tudor Pop pe contul său de Facebook.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.