Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP prevede un viitor negru pentru Simona Halep: Îi va fi IMPOSIBIL să se bată cu aceste jucătoare

www.digi24.ro
CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că înfrângerea Simonei Halep în fața Amandei Anisimova, de la Roland Garros, nu este deloc una întâmplătoare. CTP arată că în circuit au intrat jucătoare tinere, extrem de bine pregătite tehnic, iar dacă Halep nu-și va schimba stilul de joc, atunci nu le va putea face față în viitor.

Citește și: Simona Halep, ELIMINARE rușinoasă la Roland Garros: a pierdut în fața unei tinere de 17 ani

”Anisimova are un pachet tehnic mai bun decât al Simonei Halep. A mai apărut și Andrușova, care a învins-o la fel pe Halep. Sunt tinere jucătoare cu un bagaj tehnic formidabil. Au o complexitate a jocului fantatistică, știu când să dea o scurtă, știu să facă față unei contra scurte.

Nu se poate ca Simona Halep să se adapteze la jocul acestor tinere. Ea are 28 de ani și a reușit perfomanțe formidabile cu un anumit tip de joc. Este foarte greu pentru Simona să își adapteze jocul în așa fel încât să facă față acestui nou val de jucătoare tinere.

Nu este imposibil să se adapteze, dar este foarte greu. Dacă Simona nu va reuși să-și upgradeze jocul, dacă nu reușește să se reorienteze, pentru că Simona a știut ce a vrut să joace tactic astăzi, dar adversara a jucat mult mai bine tehnic.

Nu a fost doar o problemă de tehnică, a fost și o problemă de mentalitate. Din păcate se vede absența lui Daren Cahill, pentru că Simona nu a mai avut aceeași determinare ca anul trecut, nu a mai luptat cu aceeași îndârjire.”, a spus CTP, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.