Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat USR, revoltat după demersul Guvernului: 'Domnule Orban, dvs. care vă spuneți liberal, știți cumva pe ce v-ați pus semnătura?'

usr uniunea salvati romania

Deputatul USR Cristina Prună a reacționat dur după ce  Legea privind simplificarea și debirocratizarea înființării unei firme a fost atacată de către Guvernul Orban la CCR.

„10 pagini de argumentație aiuristică pentru a spune că antreprenorii sunt automat infractori și nu cumva să le dăm șansa să aibă mai multe firme ca acționari unici. Sau să nu mai ia semnături de la vecini pentru a-și înființa un sediu social fără activitate comercială. Cu alte cuvinte, 10 pagini pentru a pune bețe în roate micilor antreprenori din România. Și asta, prin semnătura premierului Ludovic Orban!

Domnule Orban, dvs. care vă spuneți liberal, știți cumva pe ce v-ați pus semnătura? Ați reușit să citiți proiectul de lege?

Nu era de ajuns că președintele Iohannis a retrimis această lege la parlament și că ea a trecut a doua oară de plenul Camerei Deputaților.

Lia Olguța Vasilescu îl DISTRUGE pe Ludovic Orban cu propriile cuvinte: declarații controversate ale premierului

Acum a ajuns guvernul Orban să aibă o grijă mare, care nu îi lasă să doarmă noaptea: își înființează românii firme mai ușor și s-au gândit să îi BLOCHEZE.

România are nevoie ca de aer de cât mai multe noi afaceri dacă vrem să sperăm la o recuperare economică sănătoasă. Și ce face guvernul PNL? Le pune bețe în roate! Așa arată oare România normală?

Știu, ni se va spune că criticăm guvernul PNL. Da, pentru că merită cu vârf și îndesat! Este scandalos să vrei să faci viața un coșmar unor oameni care vor să întreprindă în țara aceasta. Și apoi ne mirăm că unii dintre ei își deschid afaceri în Estonia și în Marea Britanie pe internet, în 20 de minute. Sau mai rău, că pleacă din România mâncând pământul.

Câtă dezamăgire!

Și mai spun o dată PNL=Birocrație”, scrie Prună pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.