Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata PSD Laura Mihaela Moagher sare în apărarea premerului: 'Atac mișelesc la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației'

Yad Vashem Viorica Dăncilă

Un atac mișelesc la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației, aşa cataloghează deputata PSD Laura Mihaela Moagher plângerea liderului PNL Ludovic Orban, prin care liberalul a sesizat Parchetul General că premierul Viorica Dăncilă s-ar face vinovată de înaltă trădare, în subiectul mutării  Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Plângerea penală depusă împotriva doamnei Prim Ministru Viorica Dăncilă este un gest incalificabil al unei persoane care nu a făcut altceva decât să continue atacurile la adresa guvernului.

Ca femeie politician sunt profund îngrijorată că în zilele noastre, persoane ostile dezvoltării țării și bunăstării poporului nostru, apelează cu nonșalanță la astfel de tertipuri. Este un atac mișelesc, de joasă speță al unui pseudolider de opoziție. Este un atac direct la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației.

Scopul nu pare să fie altul decât cultivarea unui sentiment de teamă și insecuritate în activitatea și percepția de lider a doamnei Viorica Dăncilă.

Depunerea plângerii penale împotriva Premierului este o acțiune violentă, nedemocratică și are ca scop principal blocarea guvernului care are performanțe notabile și perspective serioase privind bunăstarea românilor.

Programul de Guvernare PSD i-a speriat pe toți cei care nu au interesul ca România să se dezvolte și acest fapt i-a adus în situația disperată pentru ei, de a recurge la astfel de gesturi. Nu este prima dată când opoziția vrea uzurparea PSD de la guvernare, mijloacele folosite devenind din ce în ce mai josnice. Voința și votul românilor nu înseamnă nimic pentru liberali atunci când interesele lor de grup vor destabilizarea țării și escaladarea democrației.

Ca vicelider al grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților, ca cetățean al României, doresc să trag un semnal serios de alarmă în privința a ceea ce se întâmplă în aceste zile cu doamna Viorica Dăncila și condamn astfel de practici de obstrucționare, care nu aduc nimic bun românilor și României, susţine deputata Laura Mihaela Moagher

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.