Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata USR amendată pentru fotografierea votului: 'Dintr-o eroare tehnică şi într-un moment de euforie, am făcut şi public acest lucru'

cristina iurisniti

Deputata USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi, care duminică a fost amendată de Poliţie cu 2.000 lei pentru continuarea propagandei electorale, după ce şi-a fotografiat votul şi l-a postat pe pagina sa de socializare, spune că regretă acest gest şi îşi cere scuze public pentru greşeala făcută.

"Am votat azi schimbarea. Toţi suntem egali în faţa legii! Era evident şi transparent votul meu. Dintr-o eroare tehnică şi într-un moment de "euforie", am făcut şi public acest lucru. Legea electorală în vigoare, L370/2004, nu interzice fotografierea. În schimb, interzice continuarea mesajelor electorale. Regret şi îmi cer scuze public pentru această greşeală. Am reparat imediat din proprie iniţiativă prima şi ultima eroare de acest tip şi pe care o regret. (...) Dacă va trebui să achit vreo amendă, o voi face. Când greşim, plătim", a transmis Cristina Iurişniţi duminică seara.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

Deputata USR a susţinut că "avem legi electorale neclare şi uşor interpretabile", dar şi că mai mulţi candidaţi din tot spectrul politic s-ar fi plâns că "acum campania se face în precampanie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.