Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputată USR PLUS: S-a trezit și Tudose să ne urecheze, schimbător de partide și de fotolii comode

versus box politic

Deputata USR PLUS Oana Țoiu spune că vocea fostului premier Mihai Tufose ar trebui „să se audă mai în șoaptă și mai cu jenă”, după ce social-democratul i-a acuzat pe useriști că își încalcă principiile pentru a rămâne la ciolanul guvernării.

„Acum s-a trezit și domnul Mihai Tudose să ne urecheze că nu ne amestecăm suficient în problemele din interiorul PNL. În opinia domniei sale neamestecul nostru e dovada că suntem îndrăgostiți de ciolan. Poate că declarațiile nu sunt doar o încercare de a nu fi uitat de tot și poate că asta și crede, de pe vremea în care a condus un guvern în care avea urmăriți penal și când a dat să fie viteaz în fața celebrei Carmen Dan l-a zburat Liviu Dragnea. Da, domnul Dragnea care tuna și fulgera în România până să îl ia duba poliției la pușcărie, domnul Dragnea care l-a dus pe Mihai Tudose la Palatul Victoria”, a scris deputata pe Facebook.

„Da, când cetățeni cinstiți ne trag de mânecă să facem mai mult și ma bine, sunt voci care trebuie ascultate. Dar vocea domnului Tudose, cel schimbător de partide și de fotolii comode, ar trebui după epoca Dragnea să se audă mai în șoaptă și mai cu jenă, dacă acest cuvânt se regăsește în vocabularul lor. Să nu confunde faptul că PSD l-a primit în sânul lor înapoi după ce s-a ales europarlamentar pe listele Pro România cu o uitare colectivă”, a adăugat Oana Țoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.