Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputaţii jurişti discută cazurile Adam şi Roşca

comisie

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa se întruneasca marti în sedinta pentru a finaliza rapoartele cu privire la cererile ministrului Justitiei de încuviintare a arestarii preventive a deputatilor Mircea Rosca (PNL) si Ioan Adam (PSD).

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis saptamâna trecuta ca scrisoarea ministrului Justitiei referitoare la cererea PÎCCJ de încuviintare a arestarii preventive a liberalului Mircea Rosca sa fie înaintata Comisiei juridice, care a avut termen pâna marti sa prezinte raportul ce urmeaza sa intre în sedinta de plen convocata pentru aceeasi data.
Comisia juridica trebuie sa finalizeze si raportul privind cererea ministrului Justitiei de arestare preventiva a deputatului PSD Ioan Adam, dupa ce luarea unei decizii în acest caz a fost amânata de mai multe ori din lipsa de cvorum.
Cele doua rapoarte urmeaza sa fie înaintate marti, înainte de sedinta de plen a Camerei, iar daca acestea vor fi finalizate, vor intra pe ordinea de zi a plenului pentru a fi votate.
Plenul trebuie sa voteze si pentru ridicarea imunitatii deputatului Partidului Conservator Ion Dinita, dupa ce aceasta decizie a fost amânata de doua ori, tot din lipsa de cvorum.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.