Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputații juriști, undă verde pentru reținerea și arestarea deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun

voicu

Deputații juriști au dat undă verde reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun. Decizia finală aparține însă plenului, care va supune la vot miercuri, 17 februarie, de la ora 18.00, cererile DNA.

UPDATE 12.20: Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat și solicitările DNA de reţinere şi arestare a deputatului Nicolae Păun, acuzat de trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri şi spălare de bani în acelaşi dosar în care este cercetat şi Mădălin Voicu. Pentru ambele cereri s-au înregistrat câte 13 voturi „pentru”, 2 „împotrivă” și 3 abțineri.

Comisia Juridică a decis să dea aviz pozitiv cu 10 voturi „pentru” și 9 „împotrivă” cererii DNA de reținere a deputatului Mădălin Voicu, acuzat într-un dosar de corupție. Pentru cererea de arestare preventivă a deputatului PSD s-a dat aviz separat, tot pozitiv, fiind înregistrate 10 voturi „pentru” și 8 „împotrivă”, după ce unul dintre deputații juriști a ieșit din sală.

Comisia Juridică discută acum cererile DNA referitoare la deputatul Nicolae Păun, cercetat de asemenea în același dosar. Păun nu este prezent în fața forului.

Avizul Comisiei Juridice este consultativ, decizia finală aparținând plenului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.