Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Adrian Prisnel, candidatul USR la funcţia de primar al Craiovei

sigla partidului
USR sigla

Deputatul Adrian Prisnel va fi candidatul USR la funcţia de primar al Craiovei la alegerile parţiale din 11 iunie, a anunţat luni organizaţia judeţeană Dolj a partidului pe o reţea de socializare. USR Dolj a anunţat, de asemenea, că va aduna cele 3.000 de semnături pentru depunerea candidaturilor "în stradă, în mod onest, de la cetăţeni".

"Acum e timpul să contribuim direct la schimbare, cu o semnătură. Candidatul USR, Adrian Prisnel, are nevoie de 3.000 semnături pentru participarea în alegeri. La fel cum am demonstrat în campania pentru alegerile parlamentare, USR este singurul partid care aduna semnăturile din stradă, în mod onest, de la cetăţeni. Nu avem maşinăria de partid PSD şi PNL, însă avem entuziasmul oamenilor integri care au decis să se implice", au scris reprezentanţii USR pe pagina de Facebook a organizaţiei.

USR Dolj face apel la cei care au protestat împotriva Ordonanţei 13 să se implice în campania electorală pentru alegerea primarului Craiovei. "Ceva se întâmplă în Craiova. Un vânt al schimbării vechii clase politice a început să se resimtă încă de la alegerile parlamentare, când peste 600.000 votanţi USR au ales să nu stea deoparte şi au spus clar şi răspicat că îşi doresc un alt mod de a face politică. L-am simţit în Craiova, când zeci de mii de oameni curajoşi nu au stat deoparte, au protestat împotriva Ordonanţei care amnistia corupţii şi au dovedit un ataşament extraordinar pentru domnia legii. (...) Pentru că prea mulţi oameni au părăsit Craiova, prea mare este rata şomajului, prea puţini sunt investitorii, prea mulţi bătrâni trăiesc în sărăcie şi prea mulţi tineri sunt descumpăniţi, ne bazăm pe voi că nu veţi sta deoparte", afirmă USR Dolj.

Până acum şi-au mai anunţat candidatura la funcţia de primar al Craiovei senatorul Mario Ovidiu Oprea din partea PNL, actualul primar interimar Mihai Genoiu din partea PSD şi avocatul Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj, conform Agerpres. Funcţia de primar al Craiovei a rămas vacantă după ce Lia Olguţa Vasilescu a fost aleasă deputat la scrutinul parlamentar din 11 decembrie 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.