Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Andrei Gerea atacă PNL și USR: 'Nu mai putem avea nicio așteptare de la susținătorii noii Securități'

Andrei Gerea

Deputatul ALDE, Andrei Gerea, susține că PNL și USR sunt conduse de niște „marionete” care se fac „preș în fața sistemului”. Gerea face aceste declarații în urma scandalului în care este vizat procurorul general Augustin Lazăr.

Citește și: Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, despre Laura Codruța Kovesi: 'Secția Specială rămâne un instrument de hărțuire a oamenilor cinstiți.Trebuie desființată'

„De câteva zile tot asistăm la dezvăluiri de-a dreptul șocante despre activitatea procurorului general al României, Augustin Lazăr, din perioada comunistă.

A aflat o țară întreagă cum Augustin Lazăr a condus în anii ’80 comisii de eliberare condiționată din penitenciare, comisii care au refuzat, în mod repetat, eliberarea condiționată a disidentului Iulius Filip.

Augustin Lazăr nu a negat în tot acest timp acuzațiile care i se aduc, ci doar a încercat să își diminueze rolul pe care l-a avut.

Asociaţia „21 Decembrie 1989” a cerut demisia procurorului general tocmai din aceste motive. Mai mulți lideri politici au luat atitudine față de aceste dezvăluiri terifiante. Numai 2 partide nu au avut nimic de obiectat: PNL și USR. Ce se întâmplă cu acești deontologi politici, cu acești moraliști? Și-au înghițit brusc limba? Ce se întâmplă domnilor Orban și Cioloș? Sau tovarăși? Cum să vă zic?!

Nu mai putem avea nicio așteptare de la susținătorii noii Securități. Atât PNL, cât și USR sunt conduse de niște marionete care, de frică, se fac preș în fața sistemului și nu văd anormalitatea de a avea șef peste procurori un absolvent al Școlii de la Bran”, a precizat deputatul ALDE, Andrei Gerea pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.