Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Ciprian Șerban, PSD: PNL vrea să închidă 22 de spitale

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Deputatul PSD Ciprian Șerban, mesaj dur lansat în timpul audierilor miniștrilor propuși de PNL pentru Cabinetul Orban. Social - democratul susține că PNL are în plan să închidă zeci de spitale din România. Printre ele s-ar număra și unul din Neamt, unitatea medicală fiind închisă și în trecut.

"Stop uciderii românilor!

Adevăratele intenții ale PNL încep să iasă la iveală. După minciuna sfruntată că ”PNL a fost preocupat să creeze bunăstare și echilibru în economia românească și în societate", adevărul crunt ni se dezvăluie mai grotesc ca niciodată.

Bunăstarea și echilibrul invocate de PNL se referă, probabil, la clasa bogată a României. PNL nu este preocupat de nivelul de trai al românilor, de asigurarea unor condiții decente în unitățile medicale și educaționale. PNL își dorește exterminarea românilor!

Prima dovadă scrisă negru pe alb este declarată și asumată în programul de guvernare al PNL : ”Guvernul (PNL), în colaborare cu toate structurile locale și centrale care dețin unități sanitare cu paturi în administrare, vor realiza o analiză riguroasă și vor stabili un plan de reorganizare/comasare a spitalelor neperformante sau a celor care înregistrează mari dificultăți de sustenabilitate financiară.”

Spitale din județul Neamț se află pe această listă neagră a PNL. 22 de spitale din toată țara, printre care și Spitalul Orășenesc Sfântul Ierarh Nicolae Bicaz, sunt vizate de viitorul noul guvern pentru a fi închise/comasate/restructurate.

Ar fi pentru a doua oară când acest spital s-ar închide. Este o lovitură cumplită pentru locuitorii din zonă. Unde se vor duce ? Vor fi plimbați pe drumuri, pentru că la ei acasă nu vor mai avea un spital ? Oamenii care au nevoie de îngrijiri medicale vor fi în pericolul de a nu ajunge la timp, la doctor, pentru că spitalul este prea departe de ei!

Am salvat o dată de la închidere, acest spital. S-au investit mulți bani în modernizarea lui. Îl vom salva ori de câte ori este nevoie. Voi lupta cot la cot cu domnul președinte Ionel Arsene pentru drepturile nemțenilor !

Domnilor viitori guvernanți, nu vă mai bateți joc de români ! România are o lipsă acută de spitale ! România trebuie să construiască spitale ! Trebuie să le modernizeze și eficientizeze pe cele care sunt în funcțiune. România trebuie să lupte pentru remodelarea specialiștilor din domeniul medical. Românii nu au bani să meargă să se vindece în străinătate ! Românilor trebuie să li se asigure aici, în țara noastră, toate condițiile pentru a avea acces gratuit, ușor și direct la sistemul medical!

NU ! Ludovic Orban și ceata lui de ucigași nu trebuie lăsați să ne ucidă ! Trebuie să oprim acest tăvălug al distrugerilor, acum, cât mai este timp!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.