Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Dumitru Coarnă (ex-PSD) va activa în grupul neafiliaților

g4media.ro
Dumitru Coarnă

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, a anunțat luni, în ședința de plen, că deputatul Dumitru Coarnă nu mai face parte din grupul social-democrat și va activa ca deputat neafiliat. Decizia vine după ce organizația din care face parte deputatul a propus excluderea lui din partid din cauza întâlnirii cu ambasadorul rus.

Deputat de Călărași, Dumitru Coarnă (57 de ani) se află la primul mandat de parlamentar. Înainte să candideze pe lista PSD la alegerile parlamentare, a fost președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că deputatul Dumitru Coarnă nu avea ce să caute la Ambasada Rusiei, iar organizaţia de Călăraşi a înaintat deja documentele pentru excluderea lui din partid. „Cred că domnul Coarnă a depăşit o linie roşie având un dialog cu un stat agresor asupra unui stat suveran", a spus Ciolacu, la sediul central al PSD. El a adăugat că este exclus să îşi schimbe poziţia în ceea ce îl priveşte pe Dumitru Coarnă.

Senatorul Diana Şoşoacă Iovanovici a anunţat pe pagina sa de Facebook că a avut săptămâna trecută, împreună cu alţi trei parlamentari, deputaţii Dumitru Coarnă, Mihai Lasca şi Francisc Tobă, o întâlnire cu ambasadorul rus la Bucureşti, Valery Kuzmin, în cadrul căreia au pledat pentru "poziţia de neutralitate" a ţării noastre în sensul "neimplicării României în războiul dintre cele două state beligerante: Federaţia Rusă şi Ucraina". Potrivit Dianei Şoşoacă, cei patru au propus şi "începerea tratativelor de pace în cadrul neutru al României".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.