Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Elena Dinu: PSD se disociază de jocurile murdare ale decidenților implicați în această criză politică și guvernamentală

Facebook
Cristina Elena Dinu

Partidul Social Democrat nu face jocurile murdare ale coaliției de guvernare, disociindu-se de ceea ce se întâmplă în aceste zile pe scena politică autohtonă, subliniază deputatul PSD Elena Dinu. Este o mare nedreptate asocierea PSD cu această criză politică și guvernamentală, în condițiile în care noi ne-am prezentat și îndeplinit, cu onestitate, planurile de acțiune în fața românilor.

Pe de altă parte, gestul USR-PLUS de a părăsi guvernul nu absolvă PNL și nici pe președintele Iohannis de întregul haos creat, în condițiile în care șeful statului a instaurat, cu forcepsul, acest guvern cameleonic neținând cont de rezultatele alegerilor parlamentare de anul trecut.

Este evident faptul că actuala coaliție USR-PNL nu are capacitatea de a rezolva problemele reale ale românilor, respectiv de administrarea tării în parametri optimi, astfel încât toți trebuie să părăsească guvernarea și să plătească pentru prăpastia imensă creată la nivel național.

România a pierdut practic un an de dezvoltare din cauza acestor incompetenți, care nu au făcut altceva decât să se bată pentru putere și pentru direcționarea banilor publici în sfera lor de influență și a interesului personal.

Cu ce s-au ales românii? Doar cu minusuri, pe toată linia și în toate domeniile.

Pensiile și salariile nu au fost majorate, ba dimpotrivă nivelul șomerilor a crescut, alocațiile copiilor au rămas așa cum le-a lăsat PSD, agricultorii au ajuns la sapă de lemn, decidenții importând ceea ce micii fermieri autohtoni produc la o calitate net superioară. De asemenea, puterea de cumpărare a românilor s-a diminuat dramatic, prețurile au luat-o razna, facturile la energie și gaze s-au dublat, alimentele de bază sunt mult mai scumpe, iar procentul de sărăcie al populației a ajuns la un maxim istoric.

Și ne-am mai ales cu ceva în urma guvernării incapabile a dreptei: cu datoriile uriașe luate, în numele țării, de către Cîțu, pe care va trebui să le deconteze românii din propriile buzunare mulți ani de acum înainte!

În plină criză economică, sanitară și educațională, cei de la guvernare se laudă cu creștere economică și cu realizări mărețe, comportament în profund dispreț față de adevăr.

În realitate, țara se prăbușește cu acești indivizi nepregătiți și cu intenții obscure, românii asistând la o debandadă generalizată, disprețul acestei coaliții fiind politică de stat. Să nu uităm jignirile aduse de Barna acelor oameni care au stat ore întregi, în arșiță, în tren, cu copii mici și femei, cărora nu li s-a oferit un pahar cu apă, în timp ce vicepremierul spunea, în derâdere, că el nu poate lua pasagerii cu elicopterul, de parcă asta era așteptarea celor exilați în mijlocul câmpului.

Din această perspectivă, decizia PSD este cât se poate de clară, întreg Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR trebuie să plece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.