Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul european Siegfried Mureșan (PPE / PNL): Săptămâna aceasta, Europa își dă întâlnire în România.

PPE
PPE sigla ro

În perioada 6 - 7 martie, noi, Partidul Național Liberal, găzduim, la București, Congresul Partidului Popular European, cea mai mare familie politică europeană, anunță europarlamentarul PNL/PPE Siegfried Mureșan pe pagina sa de facebook:

Trei lucruri importante pe care le vom decide în timpul Congresului:

-vom adopta Manifestul Partidului Popular European pentru alegerile europene din iunie 2024

-vom adopta strategia PPE pentru alegeri

-o vom vota pe Ursula von der Leyen drept candidat al Partidului Popular European pentru funcția de președintă a Comisiei Europene și pentru următorii 5 ani

Miercuri, voi lua cuvântul în plenul Congresului, ca vicepreședinte al PPE, pentru a prezenta viziunea noastră privind viitorul Uniunii Europene și soluția noastră pentru dezvoltarea economică.

Tot miercuri, voi lua cuvântul în cadrul a două evenimente în marja Congresului. În cadrul evenimentului organizat de Grupul PPE din Comitetul Regiunilor, dezbatem oportunitățile europene de dezvoltare ale zonelor rurale din România, iar în cadrul evenimentului organizat de Rețeaua Tinerilor Europarlamentari din Grupul PPE, voi prezenta soluții pentru combaterea extremismului în Europa.

Joi, voi susține începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană în cadrul Dialogului Local organizat de Grupul PPE la Comitetul Regiunilor.

La Congresul PPE de la București sunt așteptați toți șefii de state și de guverne și președinții de partide din partea PPE, alături de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, și toți comisarii europeni care fac parte din familia noastră politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.