Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Florin Popescu la un pas de a fi arestat

Florin Popescu
"Partidul lui Udrea au votat împotrivă şi în cazul Ridzi, şi în cazul Păsat. Antonescu, care a votat alături de noi şi ne-a şi cerut acest lucru şi în cazul Vosganian, şi în cazul Victor Paul Dobre, acum deodată este ca Băsescu şi vrea să fie toată lumea arestată. La Vosganian şi la Victor Paul Dobre, Antonescu avea altă părere, dar dacă cei de la PNL, PDL şi PMP chiar vor vota pentru arestarea lui Popescu, eu cred că acesta va fi arestat. Dacă îşi doresc atât să fie arestat, o să le îndeplinim dorinţa. Poate începe să spună Florin Popescu pentru cine erau toţi puii, că sigur nu erau pentru PSD, erau tot pentru Traian Băsescu", a spus Ponta la România TV.

Şedinţa Camerei Deputaţilor în care trebuia să se supună la vot ridicarea imunităţii deputatului Florin Popescu a fost suspendată, marţi, din lipsă de cvorum.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat, marţi, după ce şedinţa de plen în care trebuia să se dea votul asupra cererii de arestare preventivă a deputatului Florin Popescu a fost suspendată, că PSD şi partidele din majoritatea guvernamentală au o strategie de a bloca Justiţia.

"Se vede clar că PSD şi cei care fac parte din majoritatea guvernamentală au o strategie în a se pune în calea Justiţiei şi a bloca Justiţia", a spus Pocora.

Ea a menţionat că absenţa de la vot şi amânarea în Parlament sunt cele două instrumente folosite de majoritatea din jurul PSD pentru a-i apăra pe cei care ar trebui să meargă în Justiţie.

DNA a cerut avizul Camerei Deputaţilor pentru arestarea preventivă a lui Florin Popescu, pentru folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.