Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Gavrilă Ghilea (PNL), despre o moţiune de cenzură a PSD: Ar trebui să fie prea curajoşi să o facă

pn psd pnl

Deputatul PNL Bihor Gavrilă Ghilea a declarat vineri, în conferinţă de presă, că ameninţarea PSD-ului cu depunerea unei moţiuni de cenzură nu va fi pusă în practică din lipsă de curaj.

"În ce priveşte moţiunea de cenzură, ca o constatare proprie, daţi-mi voie să spun că ar trebui să fie prea curajoşi să o facă. Noi ne-am dori. Ca să nu spun altfel. Adică nu ne temem de anticipate. De aceea Guvernul merge pe asumarea răspunderii. În varianta în care cineva nu e acord cu proiectul de lege, poate să iniţieze o moţiune de cenzură, pică guvernul dacă are voturi suficiente şi trecem la alegeri anticipate", a declarat Ghilea, în conferinţa de presă de la Oradea, conform AGERPRES.

Parlamentarul a vorbit despre cele trei proiecte de lege pe care guvernul condus de Ludovic Orban şi-a angajat răspunderea, anume proiectul de modificare a legilor justiţiei, proiectul de lege privind plafoanele bugetare pentru anul 2020 şi proiectul de lege pentru modificarea OUG 51/2019.

Răspunzând unei întrebări referitoare la OUG 114, Ghilea a afirmat că această ordonanţă s-a discutat, chiar şi în Biroul executiv al PNL, urmând să fie modificată în cel mai scurt timp, nu abrogată, deoarece dacă s-ar abroga partea cu salarizarea în construcţii ar bulversa încă o dată activitatea din construcţii aşa cum s-a întâmplat şi când a fost dată.

"În cel mai scurt timp va fi pusă în aplicare modificarea acestei legi. S-a discutat şi este foarte urgent să fie modificată", a mai afirmat Gavrilă Ghilea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.