Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Ioana Bran: Închei un capitol, nu și cartea/ Planuri după perioada de după Parlament

captura TV
Ioana Bran

Deputatul PSD Ioana Bran a surprins multă lume atunci când a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat. Acum, după alegeri, aflăm că de fapt a făcut o alegere, aceea de a fi mămică dedicată copilului pe care l-a născut, anunță ea într-un interviu pentru sătmăreanul.net

”Ioana Bran-Voinea: S-a schimbat totul. Absolut totul. Ce credeam că e important a trecut undeva mai jos, împins sub raftul cu jucării și hăinuțe… Glumesc… Dar acest copil a devenit tot universul meu. Îmi place să petrec cât mai mult timp cu el. Sigur că eu personal nu m-am schimbat, sunt aceeași persoană. Doar că mai fericită, mai optimistă, mai energică.

Ce planuri politice aveți pentru următoarea perioadă?

Ioana Bran-Voinea: Când o să iau o decizie, veți afla primii! Dar profit din nou de ocazie și nu aș vrea să încheiem această discuție fără a le mulțumi sătmărenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o! Și de asemenea colegilor din PSD Satu Mare. Închei un capitol, nu și cartea! Dar, deocamdată, ne pregătim de Sărbători – primul Crăciun cu cel mic, vă dați seama? Dați-mi voie să le urez celor care ne citesc cele mai calde urări din partea mea și a familiei mele! Să avem cu toții Sărbători cu sănătate, liniște și bucurie!”

Ea a rememorat și cele mai dure momente din mandatul de 4 ani, scurt și în același timp lung și foarte dens în evenimente:

”Cel mai greu moment a fost, fără îndoială, cel al moțiunii de cenzură în urma căreia PSD a pierdut guvernarea. Să nu uităm că nici în 2016 și nici în 2020 PNL nu a câștigat alegerile. Ei ajung la conducere doar prin tertipuri, prin negoț de culise! Apoi, au mai fost momente dificile – demiterea propriului premier, protestele de stradă… Dar au fost și momente frumoase. Din punctul meu de vedere, activitatea de la Ministerul Tineretului și Sportului a fost un vârf și am demarat acțiuni care contează și au contat.”, a mai spus deputatul despre activitatea parlamentară și ministerială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.