Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Ionuţ Simionca şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa

Pro Politica
Ionuț Simionica

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, deputatul Ionuţ Simionca, şi-a depus luni candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, alături de lista de consilieri locali, potrivit Agerpres.

În aceeaşi zi, PMP a depus şi lista pentru Consiliul Judeţean şi propunerea pentru funcţia de preşedinte al forului- secretarul general al organizaţiei judeţene, Silvia Galben.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

"Suntem o echipă de oameni tineri, am pornit cu toţii la drum cam în aceeaşi perioadă şi ne-am bazat foarte mult pe oamenii noi, tineri (...) care nu au fost compromişi, care îşi doresc o reală schimbare a administraţiei municipale şi judeţene. Cred că suntem suficient de experimentaţi, avem energie, suntem de bună credinţă şi mergem cu inima pentru oraşul nostru, pentru judeţul nostru", a declarat deputatul Simionca.

Pe lista de consilieri municipali ai PMP, locul 10 a fost atribuit unui tânăr din societatea civilă care a participat la un concurs de proiecte iniţiat de deputatul Ionuţ Simionca, ideea sa de revitalizare a Turnului Dogarilor fiind preluată în programul electoral al organizaţiei municipale.

Liderul judeţean al PMP a mai precizat că la nivelul municipiului Bistriţa s-au adunat aproximativ 1.500 de semnături de susţinere, iar la nivel judeţean, peste 5.000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.