Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Lavinia Cosma candidează la Primăria Târgu Mureş din partea Partidului Verde

NEWS.ro
proces votare

Deputatul Lavinia Cosma, care a fost aleasă pe lista USR în 2016, şi-a anunţat, luni, candidatura la Primăria municipiului Târgu Mureş din partea Partidului Verde, potrivit Agerpres.

"Ca cetăţean, m-am gândit din pleiada asta de candidaţi pe cine aş vota şi m-am trezit în situaţia în care nu aş fi vrut să pun ştampila pe niciunul. Tradiţional, jumătate dintre târgumureşeni nu au mers la vot şi asta înseamnă că nu s-au regăsit, până în momentul de faţă, în povestea vreunui candidat. Ştiu, ceilalţi candidaţi se bazează pe nişte lucruri pe care le-au făcut de 20 de ani încoace, au cumpărat voturi, însă eu cred că cei care nu au fost la vot plus cei care îmi apreciază activitatea de până acum şi proiectele pe care eu le-am desfăşurat vor merge şi vor pune ştampila pe Lavinia Cosma", a declarat candidatul.

Reprezentanta Partidului Verde care a precizat că cele mai importante proiecte ale sale vizează educaţia, transportul local, turismul şi medicina.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

Preşedintele formaţiunii, Florin Călinescu, a declarat că pe plan local, la Târgu Mureş, nu exclude o alianţă cu Partidul Oamenilor Liberi.

"Deci dacă POL intră în Consiliul Local şi intrăm şi noi, fiecare cu câte doi consilieri, cu siguranţă vom putea face o înţelegere, ca să nu mai sifoneze banii măcar. Poate nu putem hotărî anumite lucruri sau poate putem hotărî, dar cu siguranţă putem face o înţelegere cu oricine e dispus să stea cu atenţia vigilentă pe banul public", a spus Florin Călinescu.

Liderul Partidului Verde a arătat că formaţiunea îl va avea drept candidat la preşedinţia CJ Mureş pe Constantin Lupaescu. De asemenea, au mai fost anunţaţi drept candidaţi ai acestui partid Ovidiu Nistor- la Primăria Târnăveni, Alexandru Puşcaş- la Primăria Reghin, Alexandru Covrig- la Primăria oraşului Ungheni şi Dumitru Moldovan- la Primăria comunei Sântana de Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.