Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul liberal Marilen Pirtea a depus la Parlament o inițiativă legislativă pentru introducerea la liceu a materiei 'Istoria Revoluției din 1989'

caleaeuropeana.ro
Marilen Pirtea

Deputatul PNL de Timiş Marilen Pirtea anunţă, joi,că a depus în Parlament proiectul de lege pentru predarea în şcoli a istoriei Revoluţiei de la Timişoara din 1989. Deputatul precizează că va solicita colegilor deputaţi să îl susţină.

„Am promis depunerea proiectului de lege pentru predarea istoriei Revoluţiei de la Timişoara din 1989. Astăzi, 23 decembrie 2021, am înregistrat în circuitul legislativ Proiectul de Lege privind Introducerea în curricula şcolară de liceu a cursului Istoria Revoluţiei de la Timişoara din 1989 şi a schimbării de regim din Decembrie 1989 în România. Am formulat acest proiect ca pe o datorie de onoare, în urma consultărilor cu asociaţiile de revoluţionari. Pentru iniţierea proiectului voi solicita susţinerea colegilor deputaţi, fie că reprezintă Timişul, Bucureştiul sau oricare altă circumscripţie”, a scris Marilen Pirtea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.