Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Maria Gabriela Horga salută inițiativa colegilor din Giurgiu cu privire la ajutorul dat elevilor de a XII-a pentru pregătirea Bacalaureatului

Facebook
examen bacalaureat

Parlamentarul PNL, Maria Gabriela Horga, salută inițiativa colegilor ei de a oferi sprijin elevilor din județul Giurgiu pentru a pregăti temeinic exementul de maturitate:

”Zilele de examene cu emoții pentru tinerii absolvenți de clasa a XII-a se apropie. Recapitularea, pregătirea, încrederea în propriile forțe sunt extrem de importante pentru rezultatelor acestora.

De aceea astăzi vreau să scriu despre o inițiativă lăudabilă, bine venită și necesară a colegei mele Alina Meclea, având în vedere gradul de promovabilitate scăzut al județului Giurgiu la examenul de bacalaureat.

Alina, împreună cu doamna profesoara Coada Monica, organizează pentru absolvenții claselor a XII-a din Giurgiu sesiuni de recapitulare a materiei și de explicații suplimentare, la limba română și matematică, la fiecare sfârșit de săptămână (sâmbăta și duminica), între 09:00 și 12:00. Sesiunile se desfășoară într-un spațiu generos, la cabinetul europarlamentarului Dan Motreanu din Giurgiu, respectând condițiile sanitare actuale.

Prima zi de lucru a doamnelor profesoare cu elevii a fost astăzi, 5 Iunie. Toți cei care au dorit să se înscrie sau vor sa participe la sesiunile următoare o pot face la numărul de telefon 0728132629. De asemenea cadrele didactice interesate o pot contacta pe Alina Meclea.

O felicit pe Alina pentru inițiativă și organizare, pe doamna profesoară Monica Coadă pentru implicarea sa și încurajeaz fiecare primar, fiecare profesor, care are posibilitatea și timpul necesar, să organizeze aceste tip meditații pentru viitorul copiilor noștri și al comunităților.

Fiecare dintre noi putem contribui la schimbare și la construirea unui viitor mai bun și mai frumos! Iar solidaritatea, spiritul civic fac o comunitate puternică întotdeauna!”, scrie ea pe pagina de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.