Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Mihai Weber este noul președinte al PSD Gorj

cdep.ro
mihai weber

Deputatul Mihai Weber a fost ales, duminică, președinte al filialei PSD Gorj, iar președintele Consilului Județean Cosmin Popescu este președinte executiv al organizației socia-democrate, a anunțat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă susținută duminică, la Târgu-Jiu, relatează mediafax.

CITEȘTE ȘI: Minunea naturii: Preparatul din struguri care previne cancerul şi încetineşte îmbătrânirea

„S-a ales o echipă bună, puternică. Mihai Weber este un om pe care îl cunosc, care știe să conducă o organizație, în care s-a investit încredere. Cosmin este un bun profesionist, un bun administrator. I-am muțumit domnului Cârciumaru pentru toată activitatea ca președinte de organizație”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele social-democrat a spus despre Mihai Weber că este „un băiat în care eu am mare încredere” și un om cu viziune.

„Vreau să îi doresc succes lui Mihai (Weber - n.r.). E un băiat în care eu am mare încredere. Un om cu viziune care ține foarte mult la județ. De câte ori a venit la mine a insistat să vorbim despre problemele din Gorj, și Florin asta îmi arată că sunt oameni care țin la județ”, a afirmat Dragnea, în discursul său susținut la alegerea noului lider al PSD Gorj.

Referitor la Florin Cârciumaru, fostul președinte al organizației PSD Gorj, Liviu Dragnea a precizat că acesta nu a făcut un pas în lateral, ci a predat ștafeta, fiind un om pe care îl va sprijini în continuare.

„Am văzut un om care și-a dedicat mare parte din viața lui penru binele comunității din Târgu-Jiu și pentru acest partid. Este un om care cel puțin de mine va fi sprijinit în continuare, pentru că e un om care merită să fie respectat, ascultat, este un om de la care ai ce să înveți. I-au dat lacrimile și știu că așa se întâmplă pentru că îi e greu să facă un pas în lateral. Nu face niciun pas în lateral, predă o ștafetă, dar rămâne tot aici”, a explicat Dragnea

Senatorul Florin Cârciumaru, fostul președinte al filialei PSD Gorj, a fost ales în funcția de vicepreședinte al organizației. Acesta anunțase, pe 13 decembrie 2018, că intenționează să se retragă de la conducerea filialei și că îl va susține deputatul PSD pe Mihai Weber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.