Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Oana Bîzgan, semnatară a moțiunii de cenzură: Sunt plecată din țară. Toți liderii opoziției au știut

majoritate

Deputatul neafiliat Oana-Mioara Bîzgan-Gayral (ex-USR) a declarat miercuri, pentru STIRIPESURSE.RO, ca va lipsi la motiunea de cenzura, fiind plecata din tara si ca acest lucru a fost stiut de liderii opozitiei in momentul in care a semnat textul. Este a doua absenta certa la motiunea de cenzura, din lista semnatarilor, dupa ce marti USR a anuntat oficial ca un parlamentar al partidului, grav bolnav, nu o să vină la moțiune.

„Sunt plecata din tara cu World Economic Forum. Aceasta informatie nu e noua, a fost stiuta de toti liderii opozitiei inca de la inceputul discutiilor pentru semnarea motiunii”, a declarat deputatul Oana-Mioara Bîzgan-Gayral pentru STIRIPESURSE.RO.

Motiunea de cenzura a fost semnata de 237 de parlamentari. Este nevoie de 233 de voturi joi pentru demiterea Guvernului. Pe langa cele doua absente certe, mai sunt inca doua voturi cu semne de intrebare: deputatul Sorin Bota, semnatar al motiunii de cenzurii, a dat de inteles ca se gandeste sa nu voteze, iar liderul PSD Ialomita a zis ca Mihaita Gaina, un alt semnatar al motiunii, i-a spus ca nu o sa voteze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.