Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Piskariov: Evenimentul de la Kiev este doar un alt act de război informațional împotriva țării noastre

g4media.ro
Platforma Crimeea

Vasili Piskariov, președintele Comisiei Dumei de Stat pentru investigarea cazurilor de intervenție în treburile interne ale Rusiei, a comentat, la cererea jurnaliștilor, evenimentul organizat de Kiev, denumit „Platforma Crimeea”:

„De fapt, evenimentul de la Kiev este doar un alt act de război informațional împotriva țării noastre. După reunificarea Crimeii cu Rusia, Occidentul realizează, prin intermediul capacităților ONG-urilor controlate, proiectele pe termen lung privind așa-numita „dezocupare” și „reintegrare” a Crimeii, înrădăcinarea ideologiei anti-ruse în societatea ucraineană, precum și discreditarea politicii Rusiei.

Citește și: VIDEO | Florin Cîțu pune tunurile pe Rusia, la summitul din Kiev: România susține ferm suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei

Pentru aceasta, sunt utilizate resursele ONG-urilor ucrainene. Acest lucru se realizează prin finanțarea proiectelor de fabricare a datelor despre presupusele încălcări ale drepturilor și libertăților cetățenilor din Crimeea, inclusiv tătarii crimeeni. Astfel de licitații, de exemplu, sunt organizate de Ambasada Marii Britanii din Kiev.

Citește și: Maria Zaharova consideră 'Platforma Crimeea' un 'sabat al vrăjitoarelor'

Este evident că astfel de evenimente sunt de natură anti-rusă. Occidentul finanțează crearea unor fake-uri care sunt anunțate pe astfel de „platforme” și sunt folosite pentru a se amesteca în treburile interne ale țării noastre și pentru a desfășura campanii propagandistice pe platforme politice internaționale precum ONU, OSCE, Consiliul Europei etc. și în instanțele internaționale (CEDO) pentru a anunța noi sancțiuni împotriva Rusiei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.