Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL Adrian Cozma, după decizia USR de a-l susține pe Cristi Dănileț la CCR: Curtea Constituțională are nevoie de profesioniști nu de vedete media!

adrian cozma deputat PNL

Deputatul PNL Adrian Cozma a comentat pe Facebook decizia USR de a-l propune la Curtea Constituțională pe fostul judecător Cristi Dănileț.

"Curtea Constituțională are nevoie de profesioniști nu de vedete media!

E cel puţin interesant ca un partid care pretinde că luptă pentru o justiţie dreaptă, să propună la Curtea Constituţională o persoană care a fost exclusă din magistratură. În fapt e trist că justiţia e utilizată ca un câmp de luptă. Indiferent ce opțiuni avem, Consiliul Suprem al Magistraturii, care e format din magistrați, a luat o decizie. Chiar dacă n-ar avea dreptate, de ce să propunem o persoană controversată, când România are mii de profesioniști în domeniu? Justiția nu stă într-o mână de oameni sau vedete media, Facebook sau Tik Tok. Justiția românească e formată dintr-un corp mare, cu foarte mulți profesioniști, care își fac treaba zilnic. USR aruncă doar petarde, pentru a-și menține și a-și atrage un electorat radical, dar neinformat totodată. Neinformat în sensul a ceea ce am subliniat. Justiția noastră are mii de profesioniști. Ei sunt peste tot. În tribunale, în Curțile de Apel, la judecătorii, în breasla avocaților. Avem conducători ai barourilor din fiecare județ și case de avocatură de prestigiu, unde lucrează persoane care nu fac filme pe Tik Tok dar își fac meseria în instanțe. Ei merită promovați și susținuți!", spune deputatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.