Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL Antonel Tanase, mesaj de Ziua Unirii Principatelor: "Libertatea este cel mai important drept al omului și el trebuie apărat cu orice preț"

Guvernul Romaniei
Antonel Tănase
Deputatul PNL Antonel Tanase a publicat pe pagina de Facebook, un mesaj cu ocazia implinirii a 162 de ani de la Mica Unire.
"A curs multă cerneală de-a lungul vremii despre motivele tinerilor care au pornit revolta din ‘89. S-a vorbit mult timp despre lipsa alimentelor, a căldurii și a apei calde. Dar motivul principal a fost foamea. Foamea de libertate, de cuvinte, de a fi fix așa cum dorești.
Libertatea este cel mai important drept al omului și el trebuie apărat cu orice preț. Conform Declarației Universale a Drepturilor Omului, toate fiinţele umane se nasc libere şi egale în demnitate şi în drepturi. Ele sunt înzestrate cu raţiune şi conştiinţă şi trebuie să se comporte unele faţă de altele în spiritul fraternităţii.
De ce vorbesc astăzi despre libertate? Pentru că trăim în contextul unei pandemii în care se speculează mult pe tema obligativității vaccinării. Statul Român nu impune niciunui cetățean să se vaccineze, ba mai mult, însuși Președintele Klaus Iohannis apără dreptul cetățenilor români de a fi liberi să aleagă dacă se vaccinează sau nu.
Având în vedere că țările Uniunii Europene sunt împărțite pro și contra pașaportului de vaccinare anti-COVID, Președintele României a declarat ferm că este împotriva acestui document.
Susțin demersul Președintelui, considerând că un astfel de act poate duce doar la discriminare și la îngrădirea libertății oamenilor.
Vaccinarea nu trebuie să împartă populația în două și să o învrăjbească, dimpotrivă, vaccinarea trebuie să ne unească și să ne salveze pe noi, ca societate, de acest dușman invizibil.
Libertatea este cea mai importantă putere a omului și pentru libertate nu ne abatem din drum. O zi bună tuturor!, a scris Presedintele PNL Sector 3.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.