Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PNL Tudor Polak: Indiferent de dificultăți sau de crizele succesive cu care ne-am confruntat, niciodată nu am căutat să fugim de responsabilitate

Facebook
Tudor Polak

Deputatul PNL Tudor Polak: Indiferent de dificultăți sau de crizele succesive cu care ne-am confruntat, niciodată nu am căutat să fugim de responsabilitate

Deputatul PNL Tudor Polak a scris, pe pagina de socializare, despre ce a făcut PNL în ultimii ani, cât a fost la guvernare.

"Partidul Național Liberal a guvernat România ultimii 4 ani. Indiferent de dificultăți sau de crizele succesive cu care ne-am confruntat, niciodată nu am căutat să fugim de această responsabilitate și exact acest lucru îl vom face în continuare.

În 2020, ne-am confruntat cu cea mai mare criză sanitară a ultimului secol, cu efecte grave asupra sistemului medical, a sistemului de educație şi a pieței muncii. O situație fără precedent pe care guvernarea liberală a reuşit să o gestioneze prin măsuri responsabile şi transparente, care au asigurat protecția şi accesul la informație şi resurse pentru toți cetățenii.

Efectele economice s-au resimțit, în mod firesc, dupa perioada de "înghețare" a pieței muncii şi nu doar la noi în țară.

Rezolvarea instabilității financiare, a creşterii ratei inflației şi criza energiei au devenit prioritare pentru Partidul Național Liberal.

Concret, în acest interval, PNL a mărit punctul de pensie de 3 ori, cu 14%, cu 10% şi ulterior, cu 12,5%.

Am susținut şi ne-am asumat creşterea salariului minim.

Am sprijinit consumatorii de energie electrică şi gaze naturale prin măsuri de sprijin active şi compensații asigurate de stat.

Într-adevăr, ne aflăm într-un alt moment dificil pentru România. Ca şi până acum, Partidul Național Liberal rămâne un partener de guvernare asumat şi responsabil, care este pregătit să soluționeze provocările care apar.

Ne bazăm pe dialog şi colaborare, aşa cum am făcut întotdeauna.

Căutăm soluții care să asigure echilibrul şi ne dorim să creăm consens în vederea alegerii celor mai bune variante nu doar pentru astăzi, cât şi pentru viitor.

Guvernarea liberală înseamnă responsabilitate şi asumare. De aceea, răspunsul la probleme critice trebuie să fie raportat la realitate şi la nevoile cetățenilor", a scris deputatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.