Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD, Andrei Pop: Dincolo de Brexit trebuie să cultivăm relații mai apropiate cu comunitățile românești din Marea Britanie

Andrei Pop

Deputatul PSD, Andrei Pop, a fost la Londra împreună cu europarlamentarul Victor Negrescu, deputatul Florin Manole și secretarul general PES activists România, Janina Sitaru, pentru a propune un set de acțiuni post-Brexit printre care un sistem de monitorizare și alerte. Social-democratul a adăugat că, dincolo de Brexit, autoritățile din țara noastră trebuie să cultive relații mai apropiate cu comunitățile românești din Marea Britanie, mai ales după perioda de tranziție.

Citește și: Comisia de control SRI, ședință de urgență pe coronavirus. Cucșa: 'Vrem un punct de vedere de la SRI'

„ Am fost la Londra împreună cu europarlamentarul Victor Negrescu, deputatul Florin Manole și secretarul general PES activists România, Janina Sitaru, pentru a propune un set de acțiuni post-Brexit printre care un sistem de monitorizare și alerte.

Bunele relații dintre cele două țări trebuie menținute, iar acest demers este confirmat și susținut inclusiv de E.S Andrew Noble, Ambasadorul UK și reprezentanții diplomatici ai Marii Britanii la București.

Dincolo de Brexit trebuie să cultivăm relații mai apropiate cu comunitățile românești din Marea Britanie, mai ales după perioda de tranziție, pentru că românii de aici au nevoie de asistență pentru a se confrunta cu noua realitate în materie de legislație, mai ales legislație a muncii și în domeniul serviciilor sociale. Ca social democrat, militez activ pentru un dialog deschis România - autorități britanice-comunițăți românești din UK și susțin ferm implementarea unui sistem de monitorizare a situației românilor din Insulă. De asemena, românii care vor să se întoarcă acasă, indiferent de motive, trebuie sprijiniți și informați cu privire la perspectivele de dezvoltare existente în țară. În altă ordine de idei, voi continua să promovez bunele relații economice dintre România și Marea Britanie, diversificarea domeniilor de colaborare și a schimburilor comerciale în continuare”, se arată pe pagina de Facebook a lui Andrei Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.