Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce a afirmat că homosexualitatea este o boală

romaniacurata.ro
Catalin Radulescu

Asociaţia Pro Democraţia a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu privire la declarațiile deputatului Cătălin Rădulescu, prin care ar fi discriminat comunitatea LGBTQ, declarând că homosexualitatea este o boală ce trebuie tratată.

Potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei STIRIPESURSE.RO, Asociaţia Pro Democraţia club Braşov a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cerând sancționarea acestei declarații, în baza art. 2 (alin 1) și art.15 din Ordonanța Guvernului 137/2015.

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a declarat, după eșecul referendumului pentru familie, că este dezamăgit „ca român și medic” după invalidarea referendumului din 6-7 octombrie privind redefinirea familiei. „Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat și o femeie, este una bolnavă”, a spus parlamentarul, într-un atac de o duritate extremă.

CITEȘTE ȘI: ‘Combustibil’ pentru creier: Opt alimente care îl menţin sănătos .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.