Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Ciprian Șerban acuză Guvernul Orban: 'PNL a ajuns la putere numai prin trădare'

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Deputatul PSD Ciprian Șerban a postat un mesaj, pe Facebook, la scurt timp după ce Guvernul orban a fost învestit de Parlament.

Citește și: Stenograme incendiare! Execuția încercată de o femeie ‘cablată’ la DNA: Dați-i dumneavoastră plicul ăsta

"PNL a ajuns la putere numai prin trădare

Guvernul PNL-ist al lui Orban a avut nevoie de parlamentari de la toate formațiunile politice care au reprezentare în Parlament pentru a putea obține votul necesar învestirii! Cerșeala, lipsa de verticalitate, șantajul, mita, lipsa de mândrie a PNL, a lui Ludovic Orban și Klaus Iohannis au învins, de data aceasta. Au avut susținerea trădătorilor valorilor social-democrației, care știu să lupte doar pentru propriul interes. România și cetățenii ei sunt singurii care pierd.

Aceasta este majoritatea pe care o are PNL în Parlament! O majoritate falsă, la limita inferioară, care aduce României un guvern total șantajabil! Trădătorii vor dori să fie plătiți imediat! Orban și oamenii lui vor trebui să achite o notă de plată uriașă pentru voturile primite. Românii vor achita această notă de plată.

Klaus Iohannis a reușit! Are din nou un guvern și redevine prim ministru din umbră! Vom simți cu toții, din plin, chiar de mâine, dușmănia purtată românilor de acest partid!

Toate partidele care l-au votat au renunțat la dreptul lor de a-i mai reprezenta pe cei care i-au propulsat în fotoliile din Parlament și pe care i-au mințit că se vor lupta pentru binele lor. Toate partidele care astăzi au votat Orban și-au vândut proprii candidați la Președinție!

Citește și: Liviu Pleșoianu îl spulberă pe Victor Ponta: Nu mai poza în victimă trădată, că e penibil și dizgrațios

Astăzi, prin votul dat în Parlament guvernului Orban, au recunoscut minciuna pe care au servit-o românilor în toată această perioadă. Nu exista USR, nu există ALDE! Acestea sunt sateliți ai PNL, care mințind românii de bună credință, acționează în interesul PNL.

Astăzi au învins. Este doar o luptă. Războiul pentru România continuă și nu vom permite îngenuncherea românilor onești și cinstiți! Vom lupta până la capăt!", a scris Ciprian Șerban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.