Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Elena Dinu, mesaj la încheierea anului școlar: Rămas bun, ani de școală!

Facebook
Cristina Elena Dinu

Mesaj special transmis de deputatul PSD de Giurgiu Elena Dinu, la final de an școlar. Dinu atrage atenția că sistemul de educație românesc trebuie să se alinieze la standardele europene.

Rămas bun, ani de școală!

Anul școlar s-a încheiat în clinchetul online de această dată al clopoţelului, marcând pentru absolvenți un nou capitol în definirea maturităţii.

„Cu emoţii la română”, „cu greu la mate”, dar şi la celelalte discipline, cei care au terminat cursurile gimnaziale și liceale realizează acum cât de mult i-au unit aceşti ani, dar şi cât de repede au zburat!

Sunt convinsă că elevii care au terminat cursurile își doresc ca examenele ce vor urma, începând cu evaluarea națională aflată în plină desfășurare pentru cei care au terminat clasa a VIII-a, să fie un nou început, presărat cu noi reuşite și noi provocări!

România trebuie să se alinieze strategiilor europene în ceea ce privește obținerea unei rate pozitive de promovabilitate, atât la evaluarea națională, cât și la examenul de bacalaureat.

Îmi doresc foarte mult ca tinerii noștri să primească șansele meritate și așteptate, atât din punctul de vedere al învățământului liceal și universitar, cât și al carierelor viitoare pe piața muncii, pentru ca absolvenții să rămână aici, acasă.

Apreciez în mod deosebit eforturile remarcabile ale tuturor celor implicați în desfășurarea atipicului an școlar recent încheiat, deopotrivă elevi, cadre didactice și părinți. Copiii au făcut eforturi speciale pentru a reuși să parcurgă materia în condiții deosebite, nemaiîntâlnite până acum, cu învățarea și predarea online, cu lecții făcute pe calculator și laptop, trimise apoi pe telefon și email, cu un nou stil de abordare a întregului proces educațional. Toți pot fi numiți fără exagerare eroi, mai ales în condițiile în care guvernul și Ministerul Educației nu au reușit să treacă cu succes acest examen de maturitate pentru sistemul de învățământ.

Un distins dascăl spunea: „Elevii mei sunt copiii mei, iar copiii mei sunt bucuriile mele!”. Ar fi minunat ca la finalul acestui inedit an școlar, toţi profesorii să fie mulţumiţi de elevii pe care i-au îndrumat!

Mult succes tuturor la examenele verii!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.