Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Radu Cristescu, despre miza ascunsă a CSAT: Căutați PSD-iști cu notorietate și faceți-le dosare!

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu susține că, după ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării de miercuri, va urma o ședință a „Consiliului Suprem de Apărare a PNL”, la care va fi invitat și șeful DNA, Crin Bologa. Cristescu afirmă că Bologa urmează să primească ordinul de a ascunde dosarele de corupție ale liderilor PNL și  de a deschide dosare penale unor lideri PSD, pentru a contracara astfel scăderea PNL în sondaje și creșterea PSD.

„CSAT, sau Consiliul Suprem de Apărare Iohanistă a PNL ?

Cu toată marea lui lene și lehamite prezidențială, Iohannis a convocat azi o ședință a CSAT. Nu cumva să vă gândiți că această ședință a CSAT a fost convocată pentru a rezolva problemele României și ale românilor.

Nu, desigur că nu pentru a analiza situația dezastruoasă, aproape tragică, în care se află agricultura, sânâtatea, educația, transporturile etc, adică aproape tot.

Sau pentru a opri vânzările pe nimic a celor mai profitabile companii românești, sau a resurselor strategice ale țării (Moldomin-cupru, Sarea etc ).

Sau pentru a stopa împrumuturile fără număr, care au ajuns la aproape 50 miliarde de euro, la dobânzi aberante, și care au dus România la un grad de îndatorare de aproape de 50% din PIB. Iar dacă socotim și PNRR, vom ajunge la 60%.

Și atunci e cam gata tot: țară , popor și restul lucrurilor care nu contează pentru Iohanis și ai lui ( asta s-a vrut, de fapt ,vezi cazul Greciei ).

Sau să nu credeți cumva că Iohanis vrea să caute soluții ca să oprească sarabanda scumpirilor (gaz, curent, combustibil, ulei, făină etc)

NU, nu pentru asta se va întruni CSAT!

Probabil se va bălmăji ceva de Afganistan, refugiați, dar și acolo știm că nu facem în nici un caz ce vrem noi, vom face ce zice mătușa Merkel sau micul gerontofil Macron.

Când te gândești că mai mult de jumătate din CSAT e formată din penali, în frunte cu președintele ( incompatibilitate + case dubioase ) și primul-ministru (pușcărie, alcool la volan,substanțe și atac la moneda naționala), la pachet cu miniștrii PNL și USR-PLUS, care formează un adevărat grup infracțional organizat.

De fapt, miza convocării CSAT e cu totul alta!

După ședința oficială, urmează micul CSAT, cel cu mânării, sau mai bine zis CSAPNL, adică Consiliul Suprem de Apărare a PNL. Mai exact, o adunare a șmecherilor care trag sforile, în care se va discuta situația dezastruoasă a PNL. Situație care se reflectă clar și în sondaje.

Asta cu toată strădania unora de a ține la fișet dosarele de corupție ale mai-marilor PNL, adică ale jupânilor liberali din județe și ale miniștrilor, băgați pânâ la gât în corupție de calibru greu. Aceste dosare există, cu probe beton, doar că sunt în coperți galbene și ținute sub cheie de invitatul special la mini-CSAPNL - Crin Bologa, procuror-șef al DNA, care până acum și-a cam făcut datoria față de Iohanis , interzicând procurorilor din subordine să ia vreo măsură serioasă contra “fruntașilor” PNL.

Aceste lucruri se știu în interiorul DNA, care stă pe un butoi cu pulbere, Bologa fiind amenințat de subalterni cu plângeri penale pentru abuz în serviciu și favorizarea infractorului.

Dar de ce este invitat Crin Bologa, în mod special, la acest mini-CSAT al găștii restrânse care face jocurile pentru șefii liberali?

În ultimii ani, cu ajutorul DNA, condusă de Kovesi, plus o parte a mass-media, s-a reușit demonizarea PSD, prezentându-l ca pe cel mai corupt partid. Știm cu toții cum s-au făcut unele dosare. Acum, când faptele grave ale haitei din PNL au ieșit la suprafață, corupția liberală atingând cote alarmante, a sosit momentul contraatacului disperat. Cu armele clasice, deja cunoscute.

Cum să fie PNL cel mai corupt partid ?! Nu se poate!!! Faceți tot posibilul să revină PSD în atenție! Deci căutați lideri PSD cu notorietate și umpleți-i de dosare și noroi !

Așa că Bologa va mai primi o dată ordinul (pe care l-a primit și in urma cu două luni) : să caute de unde, de ne-unde, lideri PSD cu notorietate și să le scoată la înaintare dosare. Iar celor care nu au dosare să le facă, pe rețeta veche. Nu contează cum: denunțuri (chiar dacă sunt de la interlopi), șantaj, manipulări etc.

Rămâne de văzut dacă procurorii (în marea lor majoritate onești) care au instrumentat dosare pe bune ale liderilor PNL, vor merge pe varianta ordinelor politice de tristă amintire.

Șobolanii-șefi liberali au simțit mirosul de pușcărie și vor să scape, ca și altădată, asmuțind contra adversarilor politici javrele care folosesc și acum metodele koveșiste.

Ce vor face, în acest caz, procurorii onești, jurnaliștii corecți și cetățenii care vor justiție, nu neo-stalinism vopsit în culorile UE ?

Rămâne de văzut...”, scrie Radu Cristescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.