Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deranj major la Baletul Mariinski - Aproximativ 300 de dansatori sunt în carantină infectați cu coronavirus

probaletky.blog.cz
balet

Aproximativ 300 de dansatori ai Baletului Mariinski au fost sfătuiţi să intre în carantină după ce 30 de membri ai trupei au fost diagnosticaţi cu Covid-19, au anunţat autorităţile din Sankt Petersburg citate de The Guardian, potrivit news.ro.

Baletul Mariinski, una dintre cele mai cunoscute companii din lume, a anulat toate reprezentaţiile programate, iar în următoarele două săptămâni vor avea loc doar spectacole de operă.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

Trei balerini au fost spritalizaţi, iar ceilalţi diagnosticaţi sunt trataţi la domiciliu. Ca măsură de precauţie, aproximativ 300 de dansatori au fost sfătuiţi să intre în carantină.

Teatrul Marrinski, condus de dirijorul Valeri Gherghiev, apropiat al preşedintelui Vladimir Putin, a fost prima instituţie rusă de anvergură care şi-a reluat activitatea şi a primit public după perioada de izolare.

Până luni, în Rusia au fost înregistrate peste 927.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi mai mult de 15.700 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.