Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Derby-ul din Chile, dintre Colo-Colo şi Universidad Catolica, a fost întrerupt din cauza fanilor: Un jucător a fost rănit la picior de o petardă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam petarda Steaua Dinamo Steaua

Derby-ul din Chile, dintre Colo-Colo şi Universidad Catolica, a fost întrerupt din cauza fanilor. Un jucător a fost rănit la picior de o petardă aruncată din tribune. Meciul urmează să fie reluat la o dată ulterioară, anunță MEDIAFAX.

Meciul dintre Colo-Colo şi Universidad Catolica a fost întrerupt în minutul 86, la scorul de 2-0 pentru Catolica, din cauza fanilor.

Citește și: Scandal la audierea ministrului pentru Economie! Daniel Zamfir acuză PNL că are acțiuni concertate împotriva lui Firea: 'V-aţi făcut ţintă din Primărie'

Înainte cu 20 de minute de finalul partidei, Nicolas Blandi a fost rănit de o petardă aruncată de suporterii adversarilor.

„Cu siguranţă că a fost o breşă în ceea ce priveşte securitatea. Vom încerca să îi identificăm pe cei care au fost implicaţi şi sper că nu vor mai putea să intre vreodată pe stadion", a spus Harold Mayne-Nicholls, vicepreşedintele clubului Colo-Colo; în presa din Chile.

Portarul celor de la Univesidad Catolica a oferit un moment amuzant în timpul „bombardamentelor”. A ridicat un telefon aruncat pe gazon de ultrașii celor de la Colo-Colo şi s-a făcut că vorbeşte la el. Ulterior i-a pasat dispozitivul unul coleg de echipă.

Citește și: Pedepse mai dure pentru agresorii sexuali! Senatorii au majorat anii de închisoare pentru orice faptă ce implică contact sexual cu un minor

Meciul urmează să fie reluat la o dată ulterioară, din minutul 86.

Colo-Colo se află pe locul 13 în prima ligă din Chile, după patru etape, în timp ce Universidad Catolica se situează pe poziţia a treia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.