Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Derby-ul Juventus - Napoli se va juca duminică, în pofida cazurilor de Covid-19 de la oaspeţi

facebook.com
Serie A

Meciul derby dintre Juventus Torino şi Napoli se va disputa duminică seara, conform programării, a decis Serie A, deşi napoletanii au înregistrat sâmbătă două cazuri pozitive la noul coronavirus în cadrul efectivului lor, relatează AFP.

După cazul pozitiv al polonezului Piotr Zelinski de vineri, Napoli a anunţat sâmbătă că un al doilea jucător a fost găsit infectat, mijlocaşul macedonean Eljif Elmas, dar şi un membru al corpului tehnic.

Napoli a efectuat trei serii de teste, începând de luni, după meciul cu Genoa, care a raportat 14 cazuri pozitive în rândul jucătorilor săi.

Nici Juventus nu este scutită de probleme, după ce au apărut două cazuri de infectare în rândul angajaţilor clubului. Jucătorii şi staff-ul tehnic au intrat în izolare de sâmbătă seara, o procedură care nu împiedică antrenamentele sau jocul, dar interzice contactul cu persoanele din exterior.

Serie A a decis să respecte regulile UEFA, care prevăd că un meci se poate disputa dacă echipele dispun de 13 jucători valizi, inclusiv un portar.

În cazul în care o echipă nu poate alinia 13 jucători pe foaia de meci, atunci pierde la masa verde cu 0-3.

Există o singură derogare de la regulă, în cazul apariţiei a mai mult de 10 cazuri pozitive în rândul jucătorilor ăntr-un interval de o săptămână. Atunci se poate solicita amânarea meciului, o singură dată pe sezon, aşa cum a procedat Genoa, care trebuia să joace sâmbătă cu Torino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.