Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deschamps dezvăluie cum a gestionat cazul Benzema în timpul CM 2022

marca.com
benzema

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps, a vorbit despre felul cum a gestionat cazul Karim Benzema în timpul Cupei Mondiale 2022, tehnicianul fiind audiat joi de o comisie parlamentară de anchetă dedicată disfuncţionalităţilor existente la federaţii sportive din Hexagon, informează RMC Sport.

Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, a fost nevoit să declare forfait, din cauza unei accidentări la o coapsă, cu trei zile înainte ca Franţa să debuteze la CM 2022, împotriva Australiei, el părăsind hotelul din Doha în care era cazată selecţionata ţării sale. Atacantul a reluat antrenamentele la mijlocul lui decembrie, ceea ce a dus la apariţia unor zvonuri despre plecarea sa. Câteva luni mai târziu, în martie, Benzema i-a răspuns sec lui Deschamps, care se exprimase din nou în legătură cu indisponibilitatea sa. "Dar ce îndrăzneală", a reacţionat fostul jucător al lui Lyon după afirmaţiile selecţionerului, conform Agerpres.

"Alegerile mele sunt alegeri sportive", a insistat Deschamps în timpul audierii sale de către comisia de anchetă a Adunării Naţionale. "Aş vrea să intrăm în detalii, dar nu ştiu dacă acesta este locul unde să povestim ce s-a întâmplat la Doha în timpul Cupei Mondiale. Eu m-am exprimat şi dumneavoastră aţi repetat o parte din ce am spus. Da, în fiecare situaţie, nu există un singur adevăr, ci mai multe versiuni. Nu am să vă aduc niciun element care să vă confirme că ceea ce am spus este adevărul. Dar acestea sunt faptele", a spus tehnicianul.

"Am spus ce s-a întâmplat. Lucrurile s-au întâmplat exact aşa. Dacă vreţi mai multe detalii, vă pot oferi schimburi de sms-uri. Nu cred că asta va ajuta lucrurile. Pentru informaţia dumneavoastră, dacă nu ştiţi, am proces cu un ziarist care şi-a permis să afirme nişte lucruri. Procedura este în curs, vom vedea, justiţia îşi va da verdictul. Nu trebuie să inventez poveşti. Cui îi veţi da credit între ceea ce puteţi citi sau auzi şi ceea ce s-a întâmplat cu adevărat? Nu sunt aici ca să vă fac să râdeţi. Eu spun ce s-a întâmplat. Având o procedură în desfăşurare, nu-mi pot permite să dau informaţii detaliate", a continuat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.