Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descindere la vecini: Mascații din Brașov au greșit o adresă și au intrat peste o femeie cu doi minori

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Clipe de groază pentru o mamă și cei doi copii ai ei, de 8 și 10, care s-au trezit în această dimineață cu mascații în casă. Strigătele, caguliștilor i-au trezit din somn pe micuți care s-au refugiat plângând în camera mamei lor. Au urmat bătăi violente în ușa de la intrare. iar apoi caguliștii au năvălit în casă. „Nu știam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greșeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziție, copiii plângeau. Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni…intră și ne omoară iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic strigau continuu ‘Unde-i, undei?’ și-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, ne-a declarat mama copiilor, potrivit brasovstiri.ro.

Citește și: Privatizarea' sistemului de sănătate, subiect de dispută în studioul Digi24! Victor Ponta l-a ciuruit pe un secretar de stat: 'E o nebunie'

Descinderea oamenilor legii, autorizată de Tribunalul Brașov în viza pe un brașovean învinuit de constituire de grup infracțional și infracțiuni informatice. După lămurirea lucrurilor, mascații și-au mutat percheziția la corpul de casă corespunzător.

"În această dimineață, polițiști din cadrul BCCO Brașov, sub coordonarea procurorilor DIICOT-ST Brasov,în colaborare cu polițiști din cadrul SCCO Vâlcea, SCCO Brăila și cu sprijinul IPJ Brașov-Serviciul Criminalistic, luptători din cadrul SAS Brașov, au efectuat 20 de percheziții în județele Brașov,Vâlcea și Brăila. În cauză sunt efectuate cercetări cu privire la o grupare infracțională organizată, care în perioada august 2018-decembrie 2019 a acționat pe teritoriul SUA, grupare specializată în săvârșirea de infracțiuni informatice.
De asemenea, în aceeași cauză, concomitent au fost efectuate percheziții în Ungaria și Germania.
În Brașov au fost efectuate 18 perchezitii domiciliare, pentru care exista mandate de perchezitie domiciliara la domiciliul persoanelor suspecte, precum și în locații unde existau indicii că persoanele cercetate ar locui fără forme legale", se arată în comunicatul IPJ Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.