Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi ale procurorilor la sediile OPEL din Germania, în cadrul anchetei privind emisiile poluante: Zeci de mii de mașini sunt verificate

opel

Procuratura germană a efectuat luni descinderi la sediile companiei Opel din Ruesselsheim şi Kaiserslautern, în cadrul anchetei privind emisiile poluante ale maşinilor diesel, informează Mediafax.

Citește și: Tăriceanu vine cu CERINȚE de ULTIMĂ ORĂ Premisa în Legea offshore se regăsește în interesul național al României

Opel confirmă că procurorii biroului din Frankfurt fac investigaţii la birourile din Ruesselsheim şi Kaiserslautern, în cursul procedurilor preliminare privind emisiile de noxe. Nu putem furniza detalii privind operaţiunile, în acest moment. Compania cooperează cu autorităţile şi reafirmă că vehiculele sale îndeplinesc condiţiile prevăzute în regulamente”, a anunţat compania, divizie a producătorului PSA Group.

Citește și: Augustin Lazăr, prima reacție, după adoptarea OUG pe legile justiției: critici pentru Guvern

Cotidianul Bild a anunţat recent că autorităţile au testat 95.000 de vehicule pentru a vedea care dintre programele software de management a motorului, folosite la modelele Insignia, Zafira şi Cascada din anii 2012, 2014 şi 2017 au fost manipulate în mod ilegal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.