Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi de AMPLOARE la Inspectoratul General de Aviație. Au fost ridicate documente

strike lovitura

Corpul de Control al ministrului de Interne este de luni la Inspectoratul General de Aviaţie, conform unui comunicat MAI remis ȘTIRIPESURSE.RO.

„La data de 28 noiembrie a.c., din dispoziția ministrului afacerilor interne, Ioan-Dragoș Tudorache, a fost declanșat un control tematic care vizează buna organizare și funcționare a Inspectoratului General de Aviație”, se arată în comunicatul citat.

*

Jaful generalizat de la Inspectoratul General de Aviatie a intrat in atentia Ministerului de Interne. Potrivit ziarului National, ministrul Dragos Tudorache a pus lucrurile in miscare, la sediul institutiei avand loc descinderi masive.

Cei trimisi in ancheta la Inspectoratul General de Aviatie au ridicat documente, care pot proba lunga lista de acuze aduse celor care ajunsesera sa castige cate 300 – 400 de milioane lunar.

„Este vorba despre oamenii pusi pe functii de catre fostul premier si care, in frunte cu insusi inspectorul general Ion Cristinel Reliu, dar si cu „locotenentii” acestuia,  Machedon Laurentiu si Colcigeanu Ion, ar fi „umflat” fluturasele cu ore fictive de zbor pana ce semecherii de la IGAV si-au triplat lefurile, in doar un an de zile. De asemenea,  aceiasi sefi sunt implicati in nenumarate alte matrapazlacuri financiare, facute mai ales pe seama elicopterului VIP, care „zboara” in fiecare dimineata, fara sa se ridice de la sol, convinsi fiind ca au spatele asigurat de unii dintre cei care ar fi trebuit sa-i controleze”, scrie Catalin Tache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.