Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi în FORȚĂ - Mascații au luat cu ASALT evazioniști din Prahova și București

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii din Prahova fac, miercuri, cinci percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare a banilor. Prejudiciul cauzat este estimat la peste aproape 400.000 de lei.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova fac, miercuri, cinci percheziţii într-o cauză ce priveşte săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare a banilor. Trei descinderi au loc la sediile unor societăţi comerciale şi două la domiciliile unor persoane, conform News.ro.

Trei percheziţii sunt făcute în judeţul Prahova (două în municipiul Ploieşti şi una în comuna Poienarii Burchii), iar alte două în Capitală.

”Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2013-2014, persoanele bănuite ar fi înregistrat în contabilitatea societăţii facturi pentru operaţiuni care nu au avut la bază activităţi reale. Facturile, în valoare totală de 387.674 lei, erau emise de trei societăţi comerciale cu comportament de tip ”fantomă”, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale. De asemenea, în aceeaşi perioadă, persoanele bănuite ar fi creat un circuit financiar fictiv, în vederea disimulării provenienţei reale a sumei rulate”, a transmis, miercuri, IPJ Prahova.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproape 400.000 de lei.

În urma operaţiunii, două mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.