Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi la Lugoj: Arsenal de arme ilegale și zeci de mii de euro ridicate de poliție

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii din Lugoj, judeţul Timiş, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au făcut două perceziţii domiciliare în localitatea Rusca Montană, judeţul Caraş-Severin, la doi bărbaţi bănuiţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În urma percheziţiilor au fost ridicate 9 arme de vânătoare şi muniţie, iar cei doi au fost reţinuţi.

„În urma efectuării percheziţiilor domiciliare au fost descoperite şi ridicate 9 arme de vânătoare letale, de diferite calibre, 3 amortizoare pentru arme de vânătoare, 1.142 cartuşe de diferite calibre pentru arme de vânătoare interzise la deţinere, mai multe dispozitive susceptibile a fi folosite la confectionarea de muniţie artizanală, 2 arbalete cu lunetă deţinute ilegal, mai multe dispozitive elctronice( telefoane mobile, medii de stocare) şi 2 vehicule de teren în valoare de aproximativ 20.000 euro, unul dintre acestea figurând ca bun căutat de autorităţile suedeze”, a transmis IPJ Timiş.
Doi bărbaţi, de 34 şi 59 de ani sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.