Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCINDERI la Maternitatea Cuza Vodă din Iași: procurorii fac VERIFICĂRI după ce unei femei i-a MURIT copilul la naștere

maternitate

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași fac luni percheziții la Maternitatea Cuza Vodă din oraș, într-un dosar care în care o femeie a acuzat medicii că i-au făcut prea târziu operația de cezariană, iar copilul a murit.

Procurorii fac luni percheziții la Maternitatea Cuza Vodă din Iași, iar, potrivit unor surse din cadrul anchetei, doi medici ar urma să fie duși la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, conform Mediafax.

Citește și: Carantinarea Timișoarei, dorită de Dominic Fritz, e COMPLET INUTILĂ: după o săptămână, rata e la fel de MARE

Reprezentanții Parchetului susțin că desfășoară activități care au în vedere documentarea unor presupuse infracțiuni de vătămare a fătului și abuz în serviciu.

Surse din cadrul anchetei susțin că ar fi vorba de o femeie, care s-a prezentat la maternitate, iar medicii i-au spus să revină după o săptămână, deși aceasta susține că avea contracții.

Femeie spune că sarcina i s-a oprit din evoluție la 37 de săptămâni, iar rezultatul necropsiei a fost asfixiere intrauterină fără malformații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.