Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperă televizoarele inteligente KIVI: design minimalist, imagini de înaltă calitate și performanță sporită cu peste 30%

KIWI Media
televizoare inteligente

Pentru a asigura o calitate superioară a imaginii, KIVI a implementat cele mai avansate tehnologii, cum ar fi HDR, MEMC, Max Vivid și Super Contrast Control. De asemenea, sunetul de înaltă calitate este garantat de sistemul acustic dezvoltat în parteneriat cu JVC. Deosebit de important de menționat este faptul că noua gamă de televizoare inteligente KIVI este cu 30% mai eficientă decât media din industrie datorită sistemului de operare Android TV 11 și noului chipset. Gama de modele disponibile include televizoare cu diagonale cuprinse între 24 "și 65".

Designul modern și elegant al noii game de produse KIVI a fost creat de echipa noastră de cercetare și dezvoltare, în colaborare cu trei birouri de design renumite. Aceste televizoare inteligente impresionează prin conceptul lor concis, cu margini laterale foarte subțiri și suporturi metalice elegante.

Designul fără margini al noilor modele de televizoare inteligente KIVI este disponibil în dimensiuni de diagonale cuprinse între 32 "și 65"

Gama de televizoare inteligente KIVI utilizează panouri de înaltă calitate HD, FHD și UHD cu o garanție de 3 ani. Acestea au fost îmbunătățite cu tehnologii precum HDR, MEMC, Max Vivid și Super Contrast Control, pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor moderni și pentru a îmbunătăți calitatea imaginii. Sunetul de înaltă calitate este asigurat de sistemul acustic, dezvoltat în colaborare cu JVCKenwood.

Sistemul de operare Android TV 11 este preinstalat pe toate televizoarele KIVI, cu o interfață convenabilă și clară și o compatibilitate excelentă cu produsele Google. Suportul pentru Chromecast permite utilizatorului să transmită conținutul de pe smartphone direct pe ecranul televizorului. Deasemenea, asistentul Google recunoaște comenzi vocale în limba maternă și oferă utilizatorilor o experiență avansată.

KIVI Media oferă o experiență completă de divertisment cu ajutorul televizorului inteligent KIVI, care este mult mai mult decât un simplu dispozitiv de redare a conținutului. Utilizatorii beneficiază instant de canale TV, cursuri și jocuri, fără a fi nevoie să descarce sau să configureze ceva. Televizorul inteligent KIVI este centrul media, asigurând acces facil și rapid la o varietate de opțiuni de divertisment.

content-image

Noul design

Din cele peste 300 de opțiuni de design propuse, am ales-o pe cea mai elegantă și minimalistă. Lățimea părții vizibile a ramelor laterale este de doar 2,6 mm. Suporturile metalice elegante sunt concepute pentru instalarea televizorului pe un raft. Panoul din spate al televizorului este caracterizat printr-o aranjare ergonomică, bine gândită, a conectorilor, astfel încât conectarea echipamentelor suplimentare este rapidă și convenabilă. Pentru a se asigura că televizorul se potrivește perfect în interior, modelele cu diagonale de 24", 32", 43" și 55" sunt disponibile în culoarea albă.

Imagine perfectă

KIVI a depus eforturi uriașe pentru a spori luminozitatea, uniformitatea iluminării și îmbogăți paleta de culori a ecranului său. Această nouă serie de televizoare suportă funcția HDR nu doar pentru fișierele stocate pe hard disk, ci și pentru conținutul difuzat în timp real (de pe o consolă sau un PC).

Cu ajutorul tehnologiei Super Contrast Control, imaginile pot fi ajustate automat în ceea ce privește contrastul atât pe întregul ecran, cât și pe anumite zone individuale. Astfel, chiar și atunci când vizionați conținut sub 4K, televizorul UltraHD va fi capabil să ofere o imagine clară și la înaltă rezoluție datorită procesorului său performant și a tehnologiei UltraClear.

Max Vivid este cea mai recentă inovație a KIVI, care îmbunătățește calitatea imaginii și adaugă nivelul adecvat de strălucire și saturare. Conținutul video cu rate joase de cadre sau cu erori va fi redat fluid și detaliile vor fi remarcabile datorită tehnologiei MEMC încorporate. Această tehnologie de compensare dinamică permite procesorului să evalueze în mod automat calitatea imaginii și să adauge numărul corespunzător de cadre. Acest lucru este esențial atunci când vizionați evenimente sportive sau scene dinamice din filme.

Modul Game optimizează calitatea imaginii în timpul jocurilor, în timp ce modul ALLM asigură transmiterea imaginii afișate pe ecranul televizorului de la consolă cu o frecvență de cadre adecvată și, foarte important, fără întârzieri. Astfel, timpul dintre efectuarea unei acțiuni în joc și afișarea acesteia pe ecran va fi extrem de scurt și aproape imperceptibil pentru utilizator.

content-image

Lumina albastră redusă

Cu scopul de a minimiza efectele nocive ale luminii albastre, KIVI a implementat tehnologii de ultimă generație care filtrează undele scurte și permit doar trecerea celor cu frecvențe joase și lungi. Această abordare inovatoare contribuie la protejarea sănătății vizuale a utilizatorilor, în special atunci când se află într-un mediu întunecat.

Sunet JVC

În cadrul noii game de produse, KIVI a colaborat cu prestigioasa companie japoneză JVC Kenwood pentru a crea un sistem acustic integrat care completează perfect experiența de vizionare cu o calitate sonoră excepțională. Difuzoarele de top sunt meticulos calibrate manual pentru fiecare model de televizor și sunt îmbunătățite cu procesarea audio Dolby în timp real (DAP). Această tehnologie inovatoare permite utilizatorului să selecteze setările de sunet preferate și vine cu funcționalități suplimentare, precum amplificarea volumului sau nivelarea automată a sunetului, pentru a ajusta intensitatea sunetelor puternice în timpul scenelor dinamice sau a reclamelor.

Funcționare stabilă și rapidă a sistemului

Pentru a se asigura de performanța extraordinară a noilor televizoare KIVI, acestea au fost echipate cu un chipset modern, puternic și extrem de eficient (cu o eficiență cu 30% mai mare decât media pieței). Această abordare nu doar permite o funcționare stabilă și rapidă a sistemului, ci de asemenea deschide calea pentru utilizarea unui nou nucleu grafic care face posibile funcții dedicate ca MEMC, ALLM și multe altele.

content-image

Sistemul Android TV 11

În anul 2020, KIVI a semnat un acord de colaborare cu cei de la Google, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a performanței sistemului de operare. Prin eforturile comune ale departamentului KIVI R&D, Google și companiei Mediatek, s-a reușit optimizarea performanței hardware-ului și software-ului televizoarelor prin testarea amănunțită a versiunilor de firmware înainte de lansare. Astfel, sistemul de operare Android TV 11 certificat de Google și Netflix permite utilizatorului accesul la un număr mare de servicii Google special create pentru platforma TV, precum și la un număr mare de aplicații din Google Play. În plus, beneficiați de tehnologia Chromecast și Google Assistant.

Telecomandă inteligentă

KIVI a dezvoltat împreună cu compania sud-coreeană Remote Solution o telecomandă ergonomică bazată pe cercetările efectuate de către KIVI și Google. Utilizarea telecomenzii este simplă și intuitivă datorită poziționării butoanelor și funcționalității silențioase și fiabile. Telecomanda se conectează la televizor prin Bluetooth LE și este echipată cu un microfon sensibil pentru comenzile vocale. De asemenea, beneficiați de funcția optimă Air Mouse - giroscopul integrat recunoaște mișcările mâinii și reacționează la fel ca un cursor de mouse pe un calculator, fiind extrem de utilă atunci când introduceți informații sau navigați prin meniuri.

content-image

KIVI MEDIA 2.0

Împreună cu linia din 2022, KIVI a introdus programul actualizat al mărcii KIVI MEDIA pentru acces rapid la o varietate de conținut partener. Canalele TV, jocurile, antrenamentele devin disponibile imediat după deschiderea televizorului - fără descărcări sau setări suplimentare. Următoarele secțiuni ale KIVI MEDIA sunt în prezent implementate:

● Antrenamente: Antrenamentele actualizate regulat cu antrenori de clasă mondială vor ajuta telespectatorii să rămână în formă.

● Jocuri: Serviciul Boosteroid integrat în secțiune este unul dintre trei cei mai mari furnizori de jocuri în cloud din Europa. Boosteroid permite accesarea jocurilor computerizate moderne de înaltă tehnologie pe televizor fără a folosi o consolă. Jocul este pornit pe serverele partenerului și transmis pe ecranul utilizatorului prin internet, fiind controlat folosind un gamepad. Televizoarele inteligente KIVI susțin, de asemenea, platforma AirConsole, care permite mai multor utilizatori (până la 16 persoane) să joace simultan pe un singur ecran, controlând jocul prin telefoanele lor inteligente.

Persoanele care achiziționează televizoare inteligente din noua linie KIVI vor beneficia și de un abonament de 12 luni la conținutul educațional și de divertisment destinat copiilor de pe platforma internațională Da Vinci Kids, precum și de 3 luni de utilizare gratuită a pachetului SWEET.TV (care include canale TV, filme, desene animate și seriale).

Aplicația KIVI Media va fi actualizată în mod regulat, oferind utilizatorilor conținut interesant și exclusiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.