Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire ÎNFRICOȘĂTOARE: Cum te poți infecta cu COVID-19 fără să întâlnești un bolnav sau să atingi un obiect contaminat

googleusercontent.com
coronavirus

Avertisment îngrijorător privind infectarea cu coronavirus! Potrivit cercetătorilor chinezi, COVID-19 poate rămâne în aerul locurilor aglomerate mai multe ore sau zile. Experții din Wuhan au analizat probele de aer din diferite părți ale două spitale. Rezultatele au arătat că virusul, numit SARS-CoV-2, nu era detectabil peste tot, cu excepția a două zone „predispuse la aglomerație”, scrie Daily Mail.

ULTIMA ORĂ Unul dintre cei mai importanți jurnaliști de la Antena 1 A MURIT

Cercetătorii au descoperit particule virale care pluteau în aerul toaletelor spitalului, care aveau o foarte mică ventilație. Concluzia medicilor este: virusul se păstrează în aerul toaletelor publice, în condițiile în care ventilația este deficitară.

De asemenea, medicii chinezi au descoperit concentrații deosebit de mari în încăperile în care personalul medical a depozitat și apoi a luat echipamentul de protecție. Studiul publicat azi sugerează că virusul se poate lipi pe îmbrăcăminte și poate reveni din nou în aer atunci când sunt îndepărtate măști, mănuși și haine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.