Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire macabră în Teleorman: Tânără de 22 de ani, găsită moartă şi cu urme de violenţă pe corp, pe un câmp

masina politie

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă, având semne de violenţă pe corp, pe un câmp dintre localităţile Frumoasa şi Bragadiru, în judeţul Teleorman. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă femeia se afla într-un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un copac, bărbatul fiind găsit mort, singur în autoturism.

Trupul neînsufleţit al unei tinere, care prezenta urme de violenţă, a fost găsit, luni dimineaţă, pe câmpul dintre localităţile Frumoasa şi Bragadiru, de către un bărbat care a sunat la 112.
Poliţiştii care s-au deplasat la locul indicat au identificat-o pe femeie, fiind vorba despre o tânără din Alexandria, care luna trecută a împlinit 22 de ani.
Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Teleorman au declarat pentru News.ro că femeia nu fusese dată dispărută.
Conform sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii sub coordonarea unui procuror fac cercetări pentru a stabili dacă există legătură de cauzalitate între decesul tinerei femei şi un accident rutier produs duminică seară, în jurul orei 21:40, în zona respectivă, pe drumul judeţean 506, între localităţile Bujoru şi Bragadiru.
Poliţiştii care au făcut cercetarea la locul accidentului duminică seara au constatat că un bărbat în vârstă de 28 ani, din localitatea Bragadiru, conducea un autoturism în direcţia de deplasare Bujoru- Bragadiru şi a ieşit de pe carosabil, lovindu-se de un copac. În urma impactului, bărbatul a fost găsit mort la locul accidentului.
Trupul femeii a fost transportat la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei care va stabili cauza decesului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.