Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire macabră: pompier și soția acestuia, găsiți morți în dormitor; camera era plină de sânge

breaking news ultima ora

Doi tineri din comuna Bran, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, în casa în care locuiau, informează agenția de presă News.ro. Bărbatul, care lucra la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, şi soţia sa, asistent medical, au fost găsiţi întinşi pe burtă şi plini de sânge, într-un dormitor al vilei.

Bărbatul omorât avea 38 de ani şi era pompier, iar soţia sa era asistent medical. Ei au fost găsiţi luni dimineaţă, de către apropiaţii care au mers la locuinţa lor şi au constatat uşa de la intrarea în casă era spartă.

Potrivit Pro TV, tatăl bărbatului ucis a declarat că cei doi soţi au fost găsiţi într-un dormitor, întinşi pe burtă, bărbatul aflându-se în apropiere uşii iar soţia acestuia în spatele lui.

Rudele celor doi au declarat presei că nu ştiu ca ei să fi avut duşmani şi că singurul cu care avuseseră o neînţelegere era un văr care locuia în apropiere.

Pe de altă parte, Adevărul scrie că localnicii îl bănuiesc pe fratele bărbatului” ca fiind autorul crimei.

Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. Până la ora transmiterii acestei ştiri oficialii instituţiei nu au făcut nicio declaraţie cu privire la acest caz.

La acest moment, suspectul a fost prins și încătușat de polițiști. Deocamdată nu s-a putut stabili gradul de rudenie al acestuia cu victimele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.