Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire șocantă - Elev, găsit mort dupa ce a picat Bac-ul

facebook.com
politia

Momente cumplite pentru o familie din Argeş. Băiatul de 18 ani a fost găsit mort în casă. Adolescentul picase examenul de bacalaureat şi se certase rău cu părinţii. Mama lucra în străinătate şi tocmai se afla în drum spre casă, când a aflat de nenorocire.

O primă ipoteză a anchetatorilor este că tânărul s-a sinucis. Pentru că făcea sport la sală, există însă şi varianta să fi luat multe suplimente pentru masa musculară, care i-ar fi fost fatale.

Băiatul era singurul copil al familiei şi locuia doar cu tatăl. Mama era plecată în străinătate, la lucru. Chiar bărbatul l-a găsit fără suflare în casă şi, în stare de şoc, a chemat ajutoare.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

Tânărul era elev la un liceu din Topoloveni. A dat examenul de bacalaureat şi a picat la două materii, lucru care i-a supărat tare pe părinţi şi a determinat-o pe mamă să se întoarcă în ţară.

Prima variantă a poliţiştilor este sinuciderea, de teama unei confruntări cu părinţii. Băiatul era şi pasionat de sport. Lucra mult la sală şi lua suplimente care să-i crească masa musculară. Anchetatorii nu exclud varianta ca aceste substanţe, luate în exces, să-i fi provocat moartea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.