Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire ȘOCANTĂ Fragmente umane, găsite pe un câmp

Poliţiştii şi procurorii din Ilfov fac cercetări după ce, pe un câmp din Bragadiru au fost găsite mai multe fragmente osoase, care par a fi umane, alături de haine, o pereche de ochelari şi un telefon. Fragmentele osoase au fost duse la Medicină Legală, pentru expertiză antropologică.

"La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane", a transmis, duminică, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Acolo au ajuns poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu criminalişti.

"Astfel, au fost găsite mai multe fragmente osoase, aflate într-o pereche de pantaloni şi pantofi sport, iar, în imediata apropiere, au fost găsite mai multe bunuri, respectiv un rucsac negru, o şapcă gri, o pereche de ochelari şi un telefon mobil", a arătat sursa citată.

Gândurile lui Gabriel Oprea înainte de alegerile parlamentare - Vrea la Comisia de Apărare din Parlament pentru susținerea polițiștilor și militarilor

Poliţiştii au făcut scotociri şi căutări în zonă, pentru a găsi şi alte fragmente osoase sau părţi ale cadavrului, dar acestea nu au fost descoperite.

Fragmentele osoase au fost ridicate şi transportate la Insitutul Naţional de Medicină Legală, pentru a se realiza o expertiză antropologică.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecatoria Cornetu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.