Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire ȘOCANTĂ la Buzău - Cadavrul unei femei, acoperit cu crengi și viță de vie, găsit de polițiști

Twitter
politie crima

Polițiștii buzoieni, aflați în căutarea unei femei dispărute de aprope o lună, au găsit, miercuri, pe marginea unui câmp, cadavrul unei femei peste care au fost aruncate resturi de la culturile de porumb, viță de vie sau crengi, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IJP Buzău, Amalia Călugăru, a declarat că descoperirea a fost făcută pe un câmp din apropierea localității Gălbinași.

„Cu ocazia activității de căutare desfășurate de politisții buzoieni pentru depistarea unei femei dată disparută în data de 20 iunie, pe raza localității Gălbinași, în extravilanul localității, a fost găsit cadavrul unei femei, în stare de descompunere. Activitățile sunt continuate în vederea stabilirii identității, cauzelor decesului și clarificării situației”, a declarat Călugăru.

Citește și: Incendiu provocat de o persoană necunoscută la un depozit de furaje

La rândul lor, surse din rândul anchetatorilor au spus că nu se știe deocamdată dacă trupul aparține femeii care a dispărut pe 20 iunie.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală unde se va face necropsia pentru a stabili dacă femeia a avut sau nu parte de o moarte violentă.

Sursele citate au menționat că peste trupul femeii au fost aruncate resturi care provin de la culturile de porumb și viță de vie din zonă sau crengi de copac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.