Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire periculoasă în Cluj: Proiectile neexplodate găsite pe șantierul de reabilitare a căii ferate din Poieni

Inquam Photos
cale ferata

Cinci proiectile neexplodate au fost găsite luni seara pe șantierul de reabilitare a căii ferate din localitatea Poieni, județul Cluj.

Echipa pirotehnică a ISU Cluj a intervenit luni seara pentru a asana cinci proiectile explozive, calibru 152 mm, găsite în timpul lucrărilor de reabilitare la liniile de cale ferată de pe raza localității Poieni, potrivit mediafax.

Polița a asigurat perimetrul până la sosirea echipei pirotehnice a ISU Cluj, după ce acestea au fost găsite de munictorii de pe șantier.

Echipa pirotehnică a cercetat zona pentru a vedea dacă sunt și alte elemente de muniții rămase neexplodate în apropierea celor descoperite. În urma cercetărilor făcute, inclusiv cu detectorul de metale, nu au fost identificate alte muniții.

Specialiștii ISU Cluj vor merge marți din nou la fața locului pentru a asista lucrările și a verifica și elimina posibilitatea de a mai fi și alte muniții sau elemente de muniții acolo.

În zonă, traficul feroviar a fost închis din data de 8 ianuarie, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare, transmite IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.